10% korting bij eerste aankoop!

Bestel jouw eerste werk bij Twinkelschilderijen met de code "TWINKEL-NEWU" en ontvang 10% korting over de gehele aankoop! Alleen geldig bij de eerste bestelling.

Over Twinkelschilderijen

Geef kleur aan uw kinderkamer met de wanddecoratie van Twinkelschilderijen

Wat is Twinkelschilderijen?

Twinkelschilderijen is een van de grootste webshops op het gebied van sprookjes- en fantasieschilderijen. De schilderijen zijn geschilderd met olieverf en soms met een gemengde techniek. U kunt kiezen uit allerlei thema’s en stijlen. Twinkelschilderijen verkoopt drukken van deze illustraties en schilderingen. De schilderijen zijn allemaal geschilderd door Anne-Marie Somers, kunstenares uit Drunen. Alle werken die u op Twinkelschilderijen ziet, zijn gedigitaliseerde versies van hoge resolutie van de originele werken. Eenmaal dat u een bestelling plaats, delen wij de gedigitaliseerde versie van het schilderij met onze drukkerij. Zij drukken het werk af op het door uw gekozen materiaal en zorgen ervoor dat het product binnen 4 werkdagen bij u geleverd wordt.

Ons doel

Wij zijn van mening dat kinderkamers en babykamers er tegenwoordig vrij eentonig en fantasieloos uitzien. Met Twinkelschilderijen hopen wij kleur te kunnen brengen aan alle kinder- en babykamers in Nederland (en wellicht later heel Europa). “Kleuren roepen bepaalde emoties en gevoelens bij je op; van blijdschap tot onrust, van ontspanning tot enthousiasme.” – frappant. De schilderijen, posters en andere vormen van decoraties zijn accentpunten in de kamer en prikkelen de fantasie van het kind. Met hun vrolijke kleuren, dragen zij bij aan een positieve, warme en fantasie stimulerende sfeer in uw kinder- of babykamer. Ons is verteld dat kinderen die een schilderij van Twinkelschilderijen in hun kamer hebben hangen, verhalen bij de prenten verzinnen en deze delen met hun ouders. Met onze schilderijen, posters en prenten doen wij ons best deze fantasie te delen, een goede sfeer in de kamer te creëren en weer kleur in de kamer te brengen.

Winkelwagen
Scroll naar boven